Menus Using Css by Vista-Buttons.com v5.0.0
 

Welkom bij Foto Verstraaten te Breskens

Mijn naam is Henk Verstraaten. Bij mij kunt u terecht voor portret, familie, bedrijfsfotografie en sportfotografie. Ook huwelijksreportages op locatie, modelfotografie en paardenfotografie behoren tot de mogelijkheden. Verder ben ik beschikbaar voor dag / weekbladen, magazines en verenigingen. Mijn werkgebied is geheel Zeeland.

Foto Verstraaten hecht grote waarde aan kwaliteit, betaalbare prijzen en snelle service. Er word altijd rekening gehouden met uw wensen die van tevoren besproken worden. Na de opdracht is er de mogelijkheid om uw foto’s (na) te bestellen via een speciale link waarmee u in de webwinkel komt. Uw bestelling word dan binnen een paar dagen bij u thuis afgeleverd.

Foto’s worden op (de door u gewenste) locatie gemaakt. Op het strand, in het bos, in uw dorp of in uw eigen tuin een fotosessie? Geen probleem alles is mogelijk.

Kijkt u even rustig rond op mijn website en indien u daarna vragen heeft of u wilt meer informatie of direct een afspraak maken, neem dan gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefonisch. Eerst een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek is uiteraard ook mogelijk, desgewenst kom ik naar u toe.

Volg mij op Facebook en/of Twitter voor het laatste nieuws en maak als eerste kans op aanbiedingen en kortingen. Ook kunt u zich via het contactformulier aanmelden voor de nieuwsbrief die enkele malen per jaar verschijnt.

Tot ziens bij Foto Verstraaten!


Nieuws

youth shoot

 

 
Fotoreportage Zeeuwse strand   Fotoreportage familie
 
 
Modellenwedstrijd 2016   Terugblik 2016


Fotoshoot in beeld / Rechts: Filmpje 10 jaar Foto Verstraaten (klik op de afbeelding)


Promofilmpje Modelfotografie en 'Behind the scenes' / Photoshoot with Anika. (klik op de afbeelding)

 

Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via de contactpagina!

 

Social Media

Wist u dat Foto Verstraaten ook actief is op gebied van social media?
Blijf op de hoogte via , Facebook, Linkedin, YouTube of Vimeo:

Facebook   Linkedin   Vimeo

YouTube Foto Verstraaten

YouTube Foto Verstraaten Sportfilmpjes

YouTube Henk Verstraaten


Reacties van klanten

FOTO VERSTRAATEN      Nieuwstraat 1A    4511 CR    Breskens      Tel. 0117-382263 / 06-12361114
MJ-Webdesign