Menus Using Css by Vista-Buttons.com v5.0.0
 

Introductieaanbod nieuwe fotosessies bij FOTO VERSTRAATEN

Binnenkort lanceren we een totaal nieuwe fotosessie voor de jeugd (meiden en jongens) vanaf 12 jaar. Na het verlaten van de basisschool worden er vanaf deze leeftijd weinig ongedwongen foto’s gemaakt en geposeerde foto’s laten niet zien hoe jij echt bent. Bij Foto Verstraaten doen we het anders want juist op deze leeftijd met vele veranderingen leggen wij een uniek moment vast tijdens het volwassen worden. Deze fotosessie is op een door jou gekozen buitenlocatie en tijdens de fotosessie mag je helemaal lekker jezelf zijn.

Er worden vrolijke foto’s gemaakt maar ook mag je jou serieuze kant laten zien. Hierdoor krijg je een leuke en complete foto ervaring helemaal aangepast aan jou wensen. De fotosessie is naar keuze voor jou alleen of voor 2 personen en duurt maximaal 1 uur. Vind je het prettig als er een van je ouders bij is of een vriend of vriendin neem die dan gerust mee.

Omdat we jou mening belangrijk vinden bieden we deze sessies aan als introductieprijs voor de helft van wat de sessie straks gaat kosten en bieden we deze nu tijdelijk aan voor 75 euro i.p.v. 150 euro. Je krijgt hiervoor via een persoonlijke link keuze uit 12 bewerkte foto’s digitaal, voorzien van logo/watermerk. Nabestellen kan vanaf 3 euro per foto.

Als tegenprestatie voor deze korting horen we graag jou mening na de sessie en vragen je mee te werken om enkele vragen te beantwoorden over hoe je ervaring was. Ook wordt er verwacht dat je minstens één foto gaat delen op social media zoals Facebook en Instagram en dat wij minimaal 1 foto mogen gebruiken als voorbeeld op de website met daarbij een korte tekst over jou ervaring.

Verder mag je meedenken over de naam die we straks aan deze sessie gaan geven voorlopig noemen we deze “Youth-Shoot” maar wellicht heb jij een betere naam.

Dit aanbod is slechts tijdelijk geldig dus wees er snel bij! Vraag wel toestemming aan je ouders.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via: info@fotoverstraaten.nl

Wil je je direct aanmelden?
Maak dan gebruik van het aanvraagformulier:

(zo volledig mogelijk invullen a.u.b.)

FOTO VERSTRAATEN      Nieuwstraat 1A    4511 CR    Breskens      Tel. 0117-382263 / 06-12361114
MJ-Webdesign